Form cover
Page 1 of 3

Atea Finland Oy | COR GROUP OY

Tämä huoltopyyntölomake on tarkoitettu Atea Service Deskin käyttöön Cor Group Oy:n mobiili- ja tablet-laitteiden huoltotilauksille. Lomakkeella voi luoda huoltotilauksen kaikkien vikojen korjaamiseksi riippumatta on vika takuun alainen tai takuun ulkopuolinen. Kaikista maksullisista takuun ulkopuolisista huolloista toimitetaan kustannusarvio Atea Service Desk:lle, eikä mitään maksullisia korjaustoimenpiteitä aloiteta ennen kuin korjauksen ilmoitetut kustannukset on asiakkaan toimesta hyväksytty.
Mikäli sinulla on kysyttävää huoltopyyntölomakkeen toiminnallisuuteen tai mcare palveluihin liittyen, ole yhteydessä sähköpostitse osoitteella [email protected].

ATEA SERVICE NOW - TIKETTINUMERO:

Ilmoita tapauskohtainen viitenumero / työnumero, jota haluat käyttää tilauksen kohdistamiseen.

ASIAKASYRITYKSEN TIEDOT:

LIIKETOIMINTA-ALUEET:


Katuosoite:

Postinumero:

Postitoimipaikka (kaupunki):


Käyttäjän nimi:

Puhelinnumero:

Sähköpostiosoite:


Laitemerkki:

Esimerkki: Samsung, Apple, Hmd Nokia, OnePlus, jne.

Laitemalli:

Esimerkki: Samsung Galaxy S22, iPhone 12, Nokia X30, OnePlus 10 Pro, jne.

Sarjanumero / IMEI-tieto:

Vikakuvaus:


HUOLTOON TOIMITUS:

Kaikki huoltoon toimitukset suoritetaan lähettämiseen soveltuvan pakkausmateriaalin avulla, jotka toimitetaan tapauskohtaisesti lomakkeella ilmoitettuun osoitteeseen. Kun täyttämäsi lomake on vastaanotettu mcaren toimesta, niin suoritamme tarvittavat toimenpiteet lähettämiseen soveltuvan pakkausmateriaalin, sekä lähetykseen kiinnitettävän esitulostetun pakkauskortin osalta ja vahvistamme suoritetut toimenpiteet lähettämällä vahvistusviestin erillisellä sähköpostilla, joka sisältää: huollon tilausnumeron ja tapauskohtaisen Postin seurannan Viallisen laitteen huoltoon toimittaminen edellyttää laitteen paketoimisen asiakkaalle toimitettuun pakkausmateriaaliin, pakettikortin kiinnittämisen sekä lähetyksen toimittamisen yrityksesi Postin jakelusopimuksen avulla tai vaihtoehtoisesti lähetyksen toimittamisen lähimpään Postin palvelupisteeseen. Lähimmän Postin palvelupisteet löydät linkistä: https://www.posti.fi/fi/palvelupisteet-kartalla