Form cover
Sivu 1/1

Veikon Kone - Huolenpitosopimusrekisteröinti

mcare Huolenpitosopimus Apple-laitteille

https://storage.tally.so/68c1c3f2-b745-4be4-bea3-e1786f187bef/Vk.png

Apple-laitteiden huoltopalvelut jopa neljäksi vuodeksi Suomesta ostettuihin uusiin tai jo käytössä oleviin laitteisiin kuluttaja-asiakkaille. Huolenpitosopimus on saatavilla iPhone-, iPad-, Mac-, Apple Watch-, AirPods- ja Beats-tuotteille.

Kattava palvelupaketti pitää huolen, että kuluttajasuojakäsittelyn mukaiset viat huolletaan nopeasti ja vaivatta jopa neljään vuoteen asti laitteen alkuperäisestä ostopäivästä.

Lomakkeen täyttäminen

Huolenpitosopimuksen rekisteröintiä ja laskutusta varten tarvitaan seuraavat tiedot:

1. Veikon Kone-liike
2. Liikkeen sähköpostiosoite
3. Myyjän nimi (ei pakollinen)
4. Huolenpitosopimuksen ostokuitin numero
5. Laitteen sarjanumero tai IMEI-koodi
6. Huolenpitosopimuksen tyyppi ja laitteen ikä
7. Laitteen alkuperäinen ostopäivämäärä
8. Kopio laitteen alkuperäisestä ostokuitista JA/TAI takuutodistuksesta liitetiedostona (.pdf, .jpg tai .png)

Jokaisen Huolenpitosopimuksen rekisteröinti vaatii aina laitteen alkuperäisen kuluttaja-asiakkaan ostokuitin vaikka sopimus rekisteröitäisiin jo aiemmin ostettuun laitteeseen.

HUOM! Lomakkeelle liitettävästä kuitista ja/tai takuutodistuksesta tulee selvitä seuraavat asiat: - Ostopäivä - Ostohinta - Laitteen sarjanumero tai IMEI-koodi Mikäli nämä tiedot eivät ole samalla kuitilla, liitetään rekisteröintilomakkeelle kaikki tarpeelliset liitteet, joiden avulla yo. tiedot voidaan todentaa.

Huolenpitosopimus on mahdollista rekisteröidä VAIN kuluttaja-asiakkaan Suomessa ostamaan laitteeseen. Mikäli alkuperäisellä ostokuitilla ostajaksi on merkitty yritys tai se on ostettu muualta kuin Suomesta, ei Huolenpitosopimusta voida rekisteröidä.

mcare Oy ilmoittaa tällaisessa tilanteessa aiheesta sopimuksen myyneeseen Veikon Kone-liikkeeseen, joka on vastuussa sopimuksen/kaupan purkamisesta.

Mikäli ilmenee kysyttävää Huolenpitosopimusten rekisteröinnistä (esim. onko rekisteröinti ok tms), laita sähköpostia osoitteeseen[email protected].

Alla olevasta linkistä Huolenpitosopimuksen ehdot. Lataa ja anna asiakkaalle joko sähköisenä tai printtaa: